Dags för en bättre utsikt? Grattis!

Inget ger din bostad ett bättre ansiktslyft än ett fönsterbyte. Med nya fönster får din bostad ny personlighet och charm, samtidigt som du får bättre miljö och värmeekonomi i ditt boende.

Men ett fönsterbyte är även ett omfattande projekt som ställer höga krav på utförare och leverantörer. Fönsterbolaget i Västerås är proffs på kompletta fönsterbyten och tar ett helhetsansvar för hela fönsterbytet. Våra montörer har lång erfarenhet av dörr- och fönstermontage, med idel nöjda kunder som resultat. Vi hjälper dig från förarbete till färdigt fönster på plats – demontering av befintligt fönster, inklusive karm och foder, montering av nytt fönster, injustering och montage av nya foder och standardmodell av fönsterbleck.

Få externa detaljer har så stor betydelse för ditt hus som just fönstren. De ska erbjuda så mycket mer än en vacker utsikt – de ska vara funktionella, tåliga i ett tufft klimat och passa varierande arkitektur och smak. Vi erbjuder ett stort utbud med många valmöjligheter – allt med fokus på funktion, kvalitet och smak. Oavsett om du söker moderna fönster till ditt nybygge eller klassiska varianter till ditt sekelskifteshus har vi alternativen som passar och håller i decennier framöver.

Fönsterbolaget i Västerås använder enbart fönster från Sveriges ledande fönsterillverkare, däribland SP Fönster och Sunnerbo Fönster. Som leverantörer har de mångårigt kunnande inom branschen och tillverkar vackra fönster med alla moderna funktioner som går att önska. Fönstren i sortimentet har bra energivärden och är behandlade med miljövänlig färg och impregnering. De ger en trygg, tyst och vacker boendemiljö.

Vi erbjuder allt från klassiska sidhängda fönster med allmogekänsla till moderna vridfönster i fria former. I utbudet finns både aluminiumbeklädda fönster och träfönster, 2- och 3-glasfönster, kulturfönster, sneda och runda fönster. Det finns även fönsterdörrar, skjutdörrar och lyftglidpartier.

Välkommen att kontakta oss för nya fönster med en bättre utsikt!

Vårt verksamhetsområde omfattar bla. Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna och Enköping.

Leverantörer

Stäng meny