Dags att öppna en ny ytterdörr? Spännande!

Med en ny ytterdörr kan du förändra intrycket på hela din bostad. Dörren ska kännas välkomnande både för dig själv och dina gäster, dessutom ska den vara funktionell och uppfylla hårt ställda säkerhetskrav.

Att investera i en ny ytterdörr på huset eller byta ut samtliga innerdörrar i ett hem är ett stort och viktigt beslut. Vi på Fönsterbolaget i Västerås hjälper till att vägleda dig som kund genom besluten, så att slutresultatet blir bästa tänkbara. Vi har ett gediget kunnande och hjälper dig som privatperson eller företag med dörrbytet i såväl hus och bostadsrättsförening som kontor och företagslokal.

Fönsterbolaget i Västerås fixar jobbet – oavsett om det gäller ny säkerhetsdörr till husets entré eller nya fräscha innerdörrar till lägenheten Vi tar helhetsansvar genom hela dörrbytarprocessen. Våra montörer har lång erfarenhet av dörrmontage, med idel nöjda kunder som resultat. Vi hjälper dig från förarbete till färdig dörr på plats – demontering av befintlig dörr inklusive karm, foder och tröskel, montering av ny dörr, injustering, påsadling, drevning och montage av nya foder och standardmodell av tröskelbleck.

Ytterdörren är det första som möter besökare till ditt hem eller din verksamhet. En säker, tålig och snygg ytterdörr förstärker intrycket och ger ditt hem en ny entré. Precis som möbler, tapeter och golv, åldras även innerdörrarna i ett hem. Nya dörrar i fräsch färg kan ge en helt ny känsla till ditt hem. Utbudet och valmöjligheterna är i dag näst intill oändliga. Fönsterbolaget i Västerås samarbetar med Sveriges ledande leverantörer och erbjuder dörrar för alla behov och inriktingar, vare sig det handlar om ytterdörrar, innerdörrar, altan- eller balkongdörrar. Allt med fokus på design, kvalitet och flexibilitet.

Välkommen att kontakta oss och öppna dörren för en bra affär!

Vårt verksamhetsområde omfattar bla. Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna och Enköping.

Leverantörer

Stäng meny