Har du frågor eller undrar om priser? Ring oss på 021 – 440 21 20 eller maila oss på info@fonsterbolaget.info. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Skandinaviska Fönsterbolaget AB är ett familjeägt Västeråsföretag med kontor och fabrik i Irsta. Vi finns även i Stockholm och besitter mer än 30 års erfarenhet av tak. Ägare är Ulrika Jansryd och VD Jan Englund.

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

Mer om oss

Vi är idag 10 anställda vilket gör att vi kan hjälpa er med en totalentreprenad på bestämd tid men även rycka in direkt för ”akuta” situationer som t ex ett trasigt fönster.

Vi utför allt arbete inom fönster, dörrar och takfönster. Vi har snickare som kan utföra ombyggnationer för att ni ska få det precis som ni vill. Ring eller mejla oss så kommer vi till er och gemensamt hittar en lösning som passar just er. Våra snickare utför även till- och ombyggnationer såsom byggnation av altaner, takkupor mm.

För mer information om våra leverantörer och vidare information om Skandinaviska Fönsterbolaget AB så ring eller besök oss på Ödhumlagatan 3 i Irsta. Vi finns även i Stockholm.

Skandinaviska Fönsterbolaget AB

Västerås

Ödhumlagatan 3
723 55 Västerås
Öppettider: mån-fre 08-16

Tel: 021-580 27 26
E-post: info@fonsterbolaget.info

Vi som jobbar på Fönsterbolaget AB

Stäng meny