Vi på Fönsterbolaget har bred kompetens inom alla typer av fönsterarbeten. Vi renoverar och byter befintliga fönster och gör nya öppningar i väggar och tak för att skapa ytterligare källor för ljusinsläpp. Vi arbetar också med balkonginglasningar, balkongdörrar och installation av takfönster på såväl sneda som platta tak. Oavsett vilken typ av arbete du vill ha utfört är du i Västerås med omnejd alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning!

Fönsterbolaget är en totalentreprenör, vilket innebär att vi tar hand om alla arbetsmoment, från början till slut, oavsett om du köper nya fönster eller om du vill bygga nytt. Som kund kan du därför alltid känna dig trygg, eftersom vi ansvarar för hela byggprocessen.

Vi skapar fönsterlösningar som behöver så lite underhåll som möjligt. Alla typer av fönster kan enligt önskemål monteras med utanpåliggande spröjs, ventil, luftglidpartier och salningsspår. Vi arbetar med alla former och storlekar: runda, sneda och fönster i olika geometriska former. De flesta fönstertyper kan monteras med olika ventilationslösningar och öppningsfunktioner.

Takfönster

Vinds- och takvåningar behöver ofta extra ljusinsläpp för att rummet ska kännas rymligare och bli trevligare att vistas i. Fönsterbolaget kan göra alla takfönsterrelaterade arbeten, inklusive eventuella plåtarbeten som behöver göras i samband med installationen. Vi kan även installera ljustunnlar i taket.

Det finns mängder av alternativ för hur ett takfönster kan utformas. Utöver vanliga topphängda och pivåhängda takfönster finns även möjligheten att skapa takfönsterkupor, kombinationsfönster, takbalkonger och takterrasser. Kontakta oss om du vill diskutera olika ljusinsläppsidéer!

För att våra hantverkare ska kunna arbeta på ditt tak behöver vissa säkerhetsanordningar vara monterade enligt branschstandard. Skulle sådana saknas kan vi på Fönsterbolaget montera de fallskydd som behövs och vi har certifikat för byggnation av ställning. Vid behov kan vi även använda oss av skylift. Vilka åtgärder som behövs beror på takets lutning, storlek och utformning.

Kontakt

Du är alltid välkommen att ringa vårt kontor i Västerås på 021-440 21 20 för att ställa frågor, få rådgivning och prisförslag. Du kan också fylla i formuläret du hittar till höger på denna sida, så kontaktar vi dig. Allt arbete utförs av vårt dotterbolag Skandinaviska Roof AB.

 

Stäng meny