Välkommen till Fönsterbolaget! Vi kan hjälpa dig med allt från fönsterbyten till installation av takfönster och takterrassbyggen. Med bred och gedigen kompetens inom allt relaterat till fönster, väggar och tak tar vi uppdrag för privatpersoner, företag och organisationer i Stockholm med omnejd.

Med gedigen kunskap inom alla typer av fönsterarbeten kan vi garantera ett slutresultat av högsta kvalitet. Genom att anlita oss som totalentreprenad blir det enkelt för dig som kund, eftersom du alltid vet vart du ska vända dig om du har synpunkter, önskemål eller frågor.  Vi utför allt arbete genom vårt dotterbolag Skandinaviska Roof AB.

Fönsterbolaget arbetar bara med högkvalitativa material som är väl beprövade i vårt nordiska klimat. Alla typer av fönster kan enligt önskemål monteras med utanpåliggande spröjs, ventil, luftglidpartier och salningsspår.

Vi arbetar med fönster i de flesta geometriska former och storlekar. De flesta fönstertyper kan monteras med olika ventilationslösningar och öppningsfunktioner. Oavsett vilken typ av fönsterarbete du vill ha utfört är du alltid välkommen att kontakta oss för att diskutera olika möjligheter samt för att få en kostnadsfri offert där kostnaden för fönsterbyte tydligt framgår utan dolda avgifter.

Takfönster

Vinds- och takvåningar behöver ofta extra ljusinsläpp för att rummet ska kännas rymligare och bli trevligare att vistas i. Fönsterbolaget kan göra alla takfönsterrelaterade arbeten, inklusive eventuella plåtarbeten som behöver göras i samband med installationen. Vi kan även installera ljustunnlar i taket.

Det finns mängder av alternativ för hur ett takfönster kan utformas. Utöver vanliga topphängda och pivåhängda takfönster finns även möjligheten att skapa takfönsterkupor, kombinationsfönster, takbalkonger och takterrasser. Kontakta oss om du vill diskutera olika ljusinsläppsidéer!

För att våra hantverkare ska kunna arbeta på ditt tak behöver vissa säkerhetsanordningar vara monterade enligt branschstandard. Skulle sådana saknas kan vi på Fönsterbolaget montera de fallskydd som behövs och vi har certifikat för byggnation av ställning. Vid behov kan vi även använda oss av skylift. Vilka åtgärder som behövs beror på takets lutning, storlek och utformning. Kontakta oss för prisuppgift.

Kontakt

Vi svarar gärna på frågor relaterade till tak och ger råd kring vad du behöver tänka på. Du kan alltid ringa vårt Stockholmskontor på 08-70 32 582, så kan vi också ge prisuppgifter på våra tjänster. Vill du hellre att vi kontaktar dig kan du fylla i formuläret som du hittar till höger på denna sida.

Stäng meny