Om du söker en totalentreprenad i Örebroområdet med bred kompetens inom alla typer av fönsterarbeten är Skandinaviska Fönsterbolaget AB det självklara valet. Vi gör allt från renovering av befintliga fönster till byte och installation av såväl takfönster som balkong- och uteplatsinglasningar.

Fönsterbolaget skapar flexibla, estetiskt tilltalande och praktiska fönsterlösningar. Vid fönsterbyten demonterar vi befintliga fönster, karmar och foder. Därefter monterar vi nya fönster som vi justerar in samt monterar nya foder fönsterbleck. Vi tar även upp hål i väggar och tak för att skapa plats för nya fönster.

Som totalentreprenörer tar vi hand om hela processen, från idé till montage och finputsning. Beställer du arbete genom oss är det vårt dotterbolag Skandinaviska Roof AB som tar hand om alla arbetsmoment, från början till slut.

Vi är måna om att de färdiga fönsterlösningarna är så hållbara som möjligt, för att du ska behöva lägga så lite tid på underhåll som möjligt. Vi ser också till att fönstren är tillräckligt täta eller tillräckligt ventilerade för att undvika kondens och frostskador. Självklart arbetar vi enbart med produkter som håller högsta kvalitet.

Utöver fönster kan vi även leverera ytter- och innerdörrar, enkla såväl som pardörrar, med fönster och spårdekorationer. Alla fönstertyper kan monteras med spröjs som monteras utanpå glaset.

Takfönster Örebro

Vinds- och takvåningar behöver ofta extra ljusinsläpp för att rummet ska kännas rymligare och bli trevligare att vistas i. Fönsterbolaget kan göra alla takfönsterrelaterade arbeten, inklusive eventuella plåtarbeten som behöver göras i samband med installationen. Vi kan även installera ljustunnlar i taket.

Det finns mängder av alternativ för hur ett takfönster kan utformas. Utöver vanliga topphängda och pivåhängda takfönster finns även möjligheten att skapa takfönsterkupor, kombinationsfönster, takbalkonger och takterrasser. Kontakta oss om du vill diskutera olika ljusinsläppsidéer!

För att våra hantverkare ska kunna arbeta på ditt tak behöver vissa säkerhetsanordningar vara monterade enligt branschstandard. Skulle sådana saknas kan vi på Fönsterbolaget montera de fallskydd som behövs och vi har certifikat för byggnation av ställning. Vid behov kan vi även använda oss av skylift. Vilka åtgärder som behövs beror på takets lutning, storlek och utformning.

Kontakt

Du kan alltid nå oss på vårt kontor i Örebro på 070-825 82 83. Vi svarar gärna på frågor, ger råd och prisförslag. Du kan också fylla i formuläret du hittar till höger på denna sida, så kontaktar vi dig.

Stäng meny